Luna Gitana
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Ta spletna stran ne uporablja piškotkov.

 

ZBIRANJE IN OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV V KUD LUNA GITANA

 

V društvu Luna gitana zbiramo naslednje osebne podatke: ime in priimek, e-naslov, telefon, naslov bivališča in datum rojstva.

Poleg tega na naših dogodkih nastajajo fotografije, avdio in video posnetki, na katerih ste udeleženci lahko prepoznavni. Če si z veseljem ogledate fotografije in posnetke z naših prireditev, vas vljudno prosimo, da izpolnite obrazec št. 1 o soglasju za uporabo tega slikovnega in zvočnega materiala na spletnih straneh društva, naših družbenih omrežjih in v drugih medijih. Samo na ta način vam bomo lahko to drobno zadovoljstvo omogočali še naprej.
Vedno si prizadevamo, da bi bile objavljene fotografije in posnetki kakovostni in všečni. Če bi se vam kljub temu kaj zdelo neprimerno za objavo, se bomo seveda kljub vašemu splošnemu soglasju trudili upoštevati vaše pripombe.
Za udeležence naših tečajev in prireditev, ki so mlajši od 16 let, obrazec št. 1 izpolnijo starši ali skrbniki.

Podatke članov, ki jih potrebujemo, da vam lahko nudimo dejavnosti, ki jih prireja društvo, in članske ugodnosti, zbiramo na podlagi včlanitve. Z včlanitvijo v društvo se strinjate, da boste po svojih močeh podpirali delovanje društva in prejemali obvestila o njegovih dejavnostih. Te podatke hranimo deset let po prenehanju članstva.

Osebne podatke tistih, ki niste naši člani, vendar ste se kdaj vpisali v naše tečaje, delavnice ali druge dejavnosti, zbiramo na podlagi vašega vpisa. V skladu z zakonodajo se izdani računi in s tem vaši osebni podatki hranijo deset let. Če želite biti obveščeni o novih tečajih, delavnicah in drugih dejavnostih društva, vas vljudno prosimo, da izpolnite obrazec št. 2 o soglasju za obveščanje o dejavnostih. Na ta način boste tudi v prihodnje ostali na tekočem.

Vsako od soglasij za uporabo podatkov lahko kadarkoli prekličete, na primer tako, da nam pošljete nedvoumen mail, sprejemamo pa tudi dopise po klasični pošti.

Podrobnejše informacije o namenih obdelave vaših osebnih podatkov v društvu Luna gitana, rokih hrambe in vaših pravicah so zbrane v priloženem dokumentu "Seznanitev z obdelavo osebnih podatkov". Vabimo vas, da ga natančno preberete ter šele nato ustrezne obrazce natisnete in izpolnite. Poskenirane podpisane obrazce lahko pošljete po e-pošti na kud.lunagitana@gmail.com ali na naslov KUD Luna  gitana, C. na Brdo 59, 1000 Ljubljana.

 

 

Seznanitev, ter obrazca za soglasje.

SEZNANITEV

OBR 1

OBR 2